Subota, 13/11 - Fudbal, Španija, Segunda
13/11Las Palmas vs Real Zaragoza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/11/2021 09:19
U subotu se nastavljaju mečevi 16. kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Las Palmasa i Saragose. Susret između ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Las Palmas

Fudbaleri Las Palmasa igraju poprilično dobro u ovogodišnjem izdanju španske Segunde, a to nam nekako najbolje pokazuje i činjenica da se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, za koje je poznato da na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, što će između ostalog biti i primarni cilj Las Palmasa kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu je ova ekipa posle tri vezana trijumfa u Segundi remizirala na gostovanju kod desetoplasiranog Ovijeda, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Saragosa

Što se Saragose tiče, ovaj tim nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva Saragosa ne zna za poraz a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i tri remija pa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu.
U prošlom kolu je Saragosa inače slavila na svom terenu protiv osmoplasiranog Hihona, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je bila tek treća pobeda za ovaj tim u Segundi ove sezone.

Naš predlog

Ukoliko fudbaleri Las Palmasa žele da na kraju dođu do plasmana u plej-of svakako da moraju da trijumfuju na ovakvim mečevima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.