Nedelja, 21/11 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
21/11Górnik Zabrze vs Legia Warszawa1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
19/11/2021 07:02
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz poljske Ekstraklase, a ovog puta je izbor pao na duel između Gornjika i Legije. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Gornjik

Fudbaleri Gornjika ne igraju baš najbolje u ovogodišnjem izdanju posljske Ekstraklase pošto se trenutno ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ekipa iz Zabrža poražena na gostovanju kod Radomjaka, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli na sedam odigranih mečeva ostvarila tri trijumfa, jedan remi, ali i tri poraza.

Legija

Ni oni najveći pesimisti sasvim sigurno nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Legije igrati ovoliko loše u ovogodišnjem izdanju poljskog šampionata.
Poražavajuće deluje podatak da bi slavni poljski klub i aktuelni šampion da se u ovom trenutku završi prvenstvo ispao iz lige, pošto se tim iz Varšave nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva Legija je vezala pet poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Stal slavio u Varšavi sa 1:3.

Naš predlog

Utisak je da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Legije kojoj zaista gori pod nogama, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.