Ponedeljak, 18/07 - Fudbal, Norveška, 1st Division
18/07Raufoss vs BranDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/07/2022 11:21
Posle serije pobeda domaćin izaziva i lidera i najvećeg kandidata za povratak u elitu. Meč norveške druge lige igra se u ponedeljak u 18 časova.
Raufos

Izgleda da se Raufos probudio, ali i da je dosta zakasnio sa buđenjem. U prethodnih pet kola ovaj tim je zabeležio isto toliko pobeda u drugoj ligi Norveške, ali je i pored tih 15 bodova u nizu tek na 9. mestu sa 22 ukupno. Razlog za to je što su imali samo jedan trijumf u prvih osam kola i nalazili su se u dnu tabele. Od vrha su i dalje daleko, ali je plasman do šestog mesta i ulazak u doigravanje za plasman u elitu svakako dostižan. Sada je na toj poziciji tim KFUM, koji ima samo dva boda više, ali Raufos ima i meč manje odigran. Raufos je mnogo bolji na domaćem terenu, tu su upisali već četiri pobede uz dva remija i samo jedan poraz dok su sa strane doneli osam bodova.

Bran

Već sedmicama govorimo o tome da ekipa iz Bergena neće imati pravog rivala u drugoj ligi. Veliko iznenađenje bilo je ispadanje Brana prošle sezone i to u baražu protiv Jerva, kada su o sudbini dve ekipe odlučivali penali. Ništa Bran ne prepušta slučaju, rešili su da što pre overe povratak u prvu ligu i na dobrom su putu da to i urade. Naon 13 utakmica još nemaju poraz, pobedili su deset puta, a tri meča okončali su nerešenim rezultatom. Na strani su perfektni, na sedam mečeva imaju isto toliko pobeda uz 21 dat i samo pet primljenih golova. U prošlom kolu su prekinuli niz od osam pobeda u ligi, u meču sa Stabekom na svom terenu su igrali nerešeno. Ipak, bio je to okršaj dve prvoplasirane ekipe, pa i to nije neko posebno iznenađenje.

Predlog

Svaako da je Bran favorit u svakom meču u drugoj ligi, pa tako i u ovom. Međutim Raufos je u naletu i mogao bi da napravi problem lideru. Zanimljiv je podatak da se ove dve ekipe nikakda do sada nisu srele u zvaničnom meču, pa i to daje nekudodatnu draž. Možda je dvojka prvi izbor, ali naš predlog za ovu utakmicu je igra gol-gol. Za GG se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.