Četvrtak, 22/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
22/09Kruzeiro vs Vasko da Gama1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/09/2022 19:43
Nekada smo uživali u dvobojima ova dva tima u Seriji A, međutim, ove sezone se dva brazilska velikana takmiče u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala i u četvrtak posle ponoći će odmeriti snage, sa početkom u 02:00h.
Kruzeiro

Fudbaleri Kruzeira igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju Serije B, i praktično ova ekipa je već obezbedila plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak dvadeset bodova viška u odnosu na petoplasirani tim, a poznato je da će na kraju šampionata četiri najbolje prvoplasiranih timova izboriti ulazak u Seriju A.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila slavio na gostovanju kod CRB-a, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je Kruzeiro ostvario trinaest trijumfa i dva remija, bez poraza.

Vasko

Svakako da Vasku nije mesto u drugoj ligi, a kako sada stvari stoje ovaj brazilski slavni klub bi već od sledeće sezone mogli da gledamo u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
Ruku na srce, Vasko da Gama, trenutno ima samo tri boda viška u odnosu na petoplasiranu Londrinu koja igra sjajno u poslednje vreme.
U prošlom kolu je inače Vasko slavio na svom terenu protiv Nautika, kada je bilo 4:1.

Naš predlog

Utisak je da su gostima bodovi potrebniji, ali kako postoji veliki rivalitet između ova dva tima, mišljenja smo da će Kruzeiro koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih timova opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom meču, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.