Sreda, 07/06 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
07/06Boka Juniors vs Colo Colo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/06/2023 07:40
Još vrlo malo je ostalo do kraja grupne faze Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Kolo Kola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00.
Boka

Tim sa Bombonjere je imao dosta problema na startu šampionata, ali je utisak da stvari polako ali sigurno idu na bolje, iako je aktuelni šampion Argentine u poslednjem kolu prvenstva poražen na gostovanju kod Arsenal Sarandija, kada je bilo 1:0, mada je Boka na tom susretu većim delom igrala i bez isključenog Veiganta.
U Kopa Libertadoresu stvari za sada teku po planu, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na deobi prvog mesta uz isti broj bodova kao i Pereira od koje su poraženi u prošlom kolu na gostovanju (1:0).

Kolo Kolo

Što se tiče čileanskog predstavnika, kako sada stvari stoje ovaj tim će jako teško doći do prolaska u narednu fazu, iako je pri samom žrebu Kolo Kolo smatran za drugog favorita u grupi, iza Boke Juniors.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet osvojenih bodova, a kako je do kraja ostalo još samo dva kola, i na sve to Kolo Kolo gostuje kod Boke Juniors, teško je očekivati da se čileanski predstavnik umeša u borbu za plasman u nokaut fazu.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao kod Monagasa (1:1).

Naš predlog

Boka Juniors u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou na domaćem terenu i mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta pa savetujemo jedinicu uz kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.