Subota, 16/03 - Fudbal, Mađarska, NB I
16/03Diósgyőr vs Paks U21Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
16/03/2024 03:07
DVTK će u okviru 25. kola OTP lige dočekati ekipu Pakšija. Utakmica je na programu od 15 časova i 30 minuta.
DVTK

Ekipa DVTK-a je nakon 24 odigrana meča na skoru od 9 trijumfa, 5 remija i 9 poraza, te se trenutno nalaze na 7. mjestu na tabeli. Nakon serije loših rezultata uspijeli su da se trznu i upišu 3 meča u kojima ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv Mezokovesda rezultatom 1:2, čime su se na samo par bodova približili poziciji broj 4 i mjestu koje vodi u Evropu naredne sezone. Na domaćem terenu tokom čitave sezone igraju promjenljivo, što govore i rezultati u poslednja  3 meča (remi, trijumf, poraz).

Pakš

Dugo je Pakš odolijevao na prvoj poziciji, čak ponio i krunu "zimskog šampiona" u Mađarskoj, ali je onda krenuo drugi dio sezone i kriza je očigledno zahvatila ovaj simpatični klub. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 50 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje od prvoplasiranog Ferencvaroša koji im bod više. U poslednjem kolu su remizirali protiv Debercena domaćem terenu, što je bio njihov tek peti remi u ovoj sezoni. Trenutno su u nizu od 3 uzastopna trijumfa na gostovanjima.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovdje obje ekipe postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.67 u Primobet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.