Ponedeljak, 23/04 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
23/04Malme vs BrommapojkarnaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
22/04/2018 16:30
Malme - Bromapojkarna
Malem nije počeo sezonu kako je planirao, posle četiri kola nalazi se u sredini tabele, pa protiv slabe ekipe Bromapojkarne nema izbora, mora da pobedi.
Malme

Da će imati samo pet bodova posle četiri kola, niko nije mogao da pretpostavi. Jedini cilj Malmea je odbrana šampionske titule, koja je u njihovom vlasništbu već dve godine. Plan da se stvori bodovna zaliha pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona, već sada je pao u vodu, ai zaostatak za vodećima nije nenadoknadiv. Opravdanje može da bude i to što su tri pouta gostovali, a samo jednom igrali na svom terenu i to protiv čvrstog AIK-a.

Bromapojkarna

Tim koji se vratio u elitu posle četiri pune godine, razmišlja samo o opstanku. Posle tri odigrane utakmice imaju isto toliko bodova, koje su osvojili na svom terenu, slavivši pobedu nad odličnim Hakenom. U gostima su poraženi od Hamarbija i Norčepinga, primivši pritom čak šest golova. O osvajanju novih bodova moraće da misle posle gostovanja u Malmeu.

Predlog

Da će Malme pobediti, dileme nema, ali je kvota premala da bi se igrao fiks. Oni koji su hrabriji pokušaće sa igrom domaćin daje tri gola ili, eventualno, domaćin daje dva gola u prvom poluvremenu. Ni mi ne sumnjamo u konačan ishod, ali je naš predlog prelaz 1/1, dakle da Malme pitanje pobednika reši još u prvih 45 minuta. Kvota, takođe nije ogromna, ali verujemo u takav scenario. U kladionici 10Bet prelaz  1/1 je 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*