Utorak, 30/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
30/08Barnli vs Milvol1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
28/08/2022 13:34
Prošlosezonski premijerligaš izgleda polako ulazi u formu. Meč vanrednog kola engleskog Čempionšipa igra se u utorak u 20.45.
Barnli

Četiri uzastopna meča Barnli nije pobedio u prvenstvu i već je krenulo špekulisanje da li mogu \'\'Klaretsi\'\' da se ekspresno vrate u elitu. Potvrda da mogu stigla je u subotu popodne na gostovanju u Viganu. Pobedili su domaću ekipu sa čak 5:1 i poslali poruku ostalim pretendentima za najviši plasman da su ih prerano otpisali. Ipak, sigurno je da u Barnliju nisu prezadovoljni dosadašnjim učinkom. Odigrali su šest utakmica, pobedili samo dva puta, tri meča remizirali, a doživeli su jedan porazu. Tih devet osvojeni bodova dovoljno je samo za trenutno šesto mesto, mada iznenađujući lider Reding beđi samo tri boda. Zbog pet postignutih golova u duelu sa Viganom trenutno je Barnli, uz Bristol Siti, najefikasniji tim lige, što baš i nije njihova odlika.

Milvol

Gosti su vezali dva uzastopna poraza, a imaju samo jedan bod iz tri prethodna kola. Sve se to odrazilo na položaj Milvoma na tabeli, pa se londonski tim trenutno nalazi na tek na 16. poziciji sa 7 osvojenih bodova. Ipak, bodovne razlike među ekipama su minimalne i sve bi moglo da se preokrene posle samo dve vezane pobede. Čini nam se da \'\'Lavovi\'\' ni ove sezone nisu potencijal za plasman u Premijer ligu, iako je ove sezone konkurencija mnogo ujednačenjija nego prethodne. Tada se znalo da su Fulam i Bornmut iznad ostalih, dok su se sve drugi borili za plej-of. Ovog puta nas očekuje mnogo interesantnije takmičenje u najjačoj drugoj ligi na svetu. Poraz Milvoma od Reedinga da domaćem terenu vinuo je \'\'Kraljeviće\'\' na prvo mesto, dok je \'\'Lavove\'\' oterao u donji deo tabele.

Predlog

Poslednji prvenstveni duel ove dve ekipe odigrale su pre više od osam godine, takođe u Čemionšipu. Ipak, jednom su se posle toga sastajali u EFL kupu, pre dve godine, ali je tada Barnli bio premijerligaš i slavio na gostovanju u Londonu. Sudeći po izdanjima od subote, Barnli je mnogo bliži pobedi, pa nam se čini da će protiv Milvola vezati drugu uzastopnu. Milvol će pokušati čvrstom igrom da nešto ušićari, ali sumnjamo u pozitivan ishod po njih. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.