Četvrtak, 28/03 - Fudbal, Kostarika, Primera Division
28/03San Carlos vs HeredianoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
26/03/2024 02:47
Posle baš dosta vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz kostarikanskog fudbala, a ovog puta je izbor pao na meč između San Karlosa i Heredijana. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
San Karlos

Fudbaleri San Karlosa se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Heredijano, koji ovom prilikom i dolazi u goste kod ove ekipe.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu San Karlos je bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa, uz dva remija.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Grecije, a taj meč je završen rezultatom 2:0, dok je pre toga San Karlos remizirao u gostima kod Saprise u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.

Heredijano

Heredijano je tim koji je bez ikakve sumnje ubedljivo najviše pokazao od svih timova u dosadašnjem toku šampionata, a to nam najbolje pokazuje i podatak da je ova ekipa u ovom trenutku stacionirana na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani San Karlos.
Kako lider na tabeli u ovom kolu gostuje kod ove ekipe, ta bodovna prednost bi mogla i dodatno da se uveća.
Inače, u prošlom kolu je Heredijano slavio na svom stadionu protiv San Hosea, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da će San Karlos dati sve od sebe da savlada trenutnog lidera na tabeli, međutim, veliko je pitanje koliko je to u ovom trenutku realno, ali je sva prilika da nas ovog puta očekuje jedan veoma efikasan meč zbog čega vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ uz kvotu 1.92 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.