Samo u Meridianu – Pogodi ko opstaje u Premijer ligi i osvoji 1500 RSD

Pravo fudbalsko ludilo očekuje nas u poslednjem kolu Premijer lige. Iako je šampion već odavno poznat, neizvesnost i uzbuđenje će danas dostići svoj vrhunac, jer su čak tri karte u igri – jedna vodi u Ligu šampiona, druga u Ligu Evrope, a treća obezbeđuje opstanak u eliti i naredne sezone.
Tim povodom, u kladionici Meridian čeka te vrhunska ponudu sa preko 8.000 opcija za klađenje, uz fantastičan bonus na broj odigranih parova. Dakle, idealno je vreme za sastavljanje dobitnih tiketa!
A, šta kaže tabela – na koga tipovati i kome dati šansu?
Fudbaleri Aston Vile su prošlo kolo na svom stadionu pobedili ekipu Arsenala (1:0) i sada se nalaze na korak od opstanka. Aston Vila i Votford imaju po 34 boda, ali su pravila Premijer lige na strani Vile jer plasman odlučuje gol razlika.
Od 17 časova, Aston Vila gostuje Vest Hemu, a Votford upravo Arsenalu koji zauzima deseto mesto na tabeli i ova utakmica “tobdžijama” ne znači, apsolutno, ništa. Kompletnu ponudu sa kvotama možete pogledati na ovom linku.
Poslednje kolo daće nam i odgovor na pitanje ko će biti drugi tim koji će predstavljati Englesku u Ligi Evrope naredne sezone – Vulvsi ili Totenhem. Ekipa Nina Espirita Santa igraće u gostima protiv Čelsija, dok će Totenhem igrati u Londonu protiv Kristal Palasa.
I trka za Ligu šampiona mogla bi da se zakomplikuje, zato sa velikom pažnjom treba da ispratite utakmicu koju igra Čelsi, kao i derbi kola između Lestera i Mančester junajteda.
Za savršenu zabavu kladionica Meridian je za sve novoregistrovane igrače spremila poklon bonus od 500 dinara! Međutim, to nije sve – kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas u kući najvećih bonusa čeka još jedan poklon!
Ispratite uzbudljivo poslednje kolo Premijer lige zajedno sa kladionicom Meridian!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.