Money back vraća osmeh na lice – I gubitak postaje dobitak

Ako volite sportsko klađenje i redovno sastavljate tikete, sigurno ste se, makad jednom, suočili sa gubicima u toku jedne nedelje. A da se ne biste zapitali da li je sreća prestala da vas prati – kladionica Meridian ima rešenje!
Money back promocija vraća osmeh na lice i motivaciju za nastavak igre.
Zapravo, Money back obebezđuje da sportsko klađenje u Meridianu prođe bez stresa i razočarenje. Pa, možemo slobodno da kažemo da je ovo, zaista, ponuda koju ne možete odbiti!
Baš kao što naziv kaže, Money back vam obezbeđuje povraćaj novca. Od sada, promašeni tiket ne morate da bacate, jer u Meridianu on donosi dobitak.
Uslov da naplatite svoj promašaj jeste da se na tiketu nalazi jedan promašeni par i minimum jedan meč iz standardne ponude. Pri čemu ova promocija ne važi sa singl i sistemske tikete, dvoznake.
Visina iznosa povraćaja obračunava se na osnovu proizvoda pogođenih kvota.
Dakle, sada je sve podređeno tebi, a tvoj jedini zadatak je da se registruješ na sajtu meridianbet.rs, izabereš svoj tiket i zabava može da počne!
Money back – za igru bez stresa.

27 Comments

  1. Jedina kladionica gde ne dobitni tiketi ne idu u kantu. Jer kod njih postoji 100 sansi za dobitak . Ne daju vam da gubite. Najjaci su

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.